Wat kan ik verwachten?

Honk- en softbal zijn zomersporten. De wedstrijden vinden plaats van april t/m oktober. Bij onze vereniging kennen we de volgende indeling: Beeballers: 6 t/m 9 jaar, Pupillen 10 t/m 13 jaar Senioren softbal.

Alle honkbal-, softbal- en BeeBall-teams trainen 1x per week en spelen (in het seizoen) 1x per week een wedstrijd. De contributie die je betaalt is afhankelijk van je leeftijdscategorie. De contributie is opgebouwd uit een clubcontributie en een afdracht aan de KNBSB (de sportbond). Je kunt je aanmelden via ons inschrijfformulier.

Honk- en softbal zijn zomersporten. De wedstrijden vinden plaats van april tot en met oktober.

Dat is ook de periode waarin we buiten trainen op ons veld in de Kikkerpolder. Van januari tot maart is het gewoon te koud en nat om buiten te spelen. We trainen dan binnen. Wanneer we exact met de training op het veld beginnen en eindigen, hangt af van de weersomstandigheden en is van tevoren dus niet precies vast te leggen, maar meestal starten we vanaf eind maart. 

Tijdens de schoolvakantie zijn er geen trainingen. Eind maart start de veldtrainingen voor alle teams.

Wintertrainingen

Vanaf november tot en met maart vinden zaaltrainingen plaats en van december tot en met medio januari is ereen winterstop. De trainingen vinden plaats op woensdag om 18:00 uur voor de beeballers (bovenzaal), en de pupillen om 19:00 uur (onderste zaal).Voor de zaaltrainingen is handig als je een trainingspak of joggingpak en gympjes aan te trekken. Schone gympjes zonder zwarte zool gebruiken.

Zomertrainingen

De trainingen vinden plaats op woensdag van 18:00 tot 19:00 uur voor de beeballers en de pupillen trainen mee en gaan door tot 19:30 uur. Ben je benieuwd naar onze trainers, klik hier.

Schoolsport

De gemeentelijke schoolsportcommissie Leiden biedt elk jaar sporten aan voor scholieren tegen gereduceerd tarief. Ook jij kunt met Biënto kennismaken door je aan te melden via de site van de gemeente Leiden. Na afloop van de schoolsport trainingen kun je gratis 4x meetrainen om te kijken of je lid wilt worden.  

training Biënto
De kinderen zijn klaar om aan de groepstraining te beginnen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op.

Inschrijven

Fijn dat je lid wil worden. Vul het formulier in om je in te schrijven.