Beste leden, ouders en geïnteresseerden,

Zoals vermeld in de nieuwsbrief van eind februari zal volgende week de cursussen aanvangen. Hierbij willen we de laatste details met jullie delen.

Scheidsrechterscursus
We zijn afgelopen seizoen begonnen met leden als scheidsrechters in te zetten. Na het evalueren van afgelopen jaar heeft het bestuur, om het verloop voor volgend seizoen beter te maken, is het volgende besloten:

De pupillen worden als veldscheidsrechters ingezet bij de beeball- en
aspirantenwedstrijden.
De aspiranten worden als veldscheidsrechters ingezet bij de pupillen-, aspiranten-, junioren- en seniorenwedstrijden.
De junioren worden als scheidsrechters ingezet bij de pupillen- en
aspirantenwedstrijden en als veldscheidsrechter bij de alle teams.

Ter scholing bieden we onze leden de mogelijkheid om een cursus scheidsrechter te volgen. Alle leden van 12 jaar en ouder zijn verplicht de scheidsrechterscursus te volgen, ter uitvoering van hun contributieverplichting. Leden die de cursus al eerder hebben gevolgd worden ook uitgenodigd, ter opfrissing van de de theorie. Er komt iemand van de KNBSB om jullie helemaal bij te brengen in de wereld van de
honkbalregels. Zo wordt de spel voor iedereen leuk, en help je de vereninging, coaches en kinderen! Meer spelvreugde voor iedereen.

We vragen een bijdrage van 5,-.
Leden en andere geïnteresseerden kunnen zich uiterlijk 19 maart bij de secretaris aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Scorederscursus
Geïnteresseerden die willen helpen met het het scoren van wedstrijden, kunnen zich eveneens uiterlijk 19 maart bij de secretaris aanmelden voor de scoreders-training. Het is een leuke manier om op een andere manier naar de wedstrijd te leren kijken.

Datum en tijdstip
Datum: 21, 22, 28 en 29 maart
Tijd:      19:00-20:00
Locatie: Kantine Biento
Voor de aspiranten betekent dit dat ze een half uur eerder stoppen met trainen.

Met sportieve groet,

Chaly
Namens bestuur HSV Biënto